Archive

Kávy mají citrusovou a květinovou chuť díky procesům, které se používají při zpracování a fermentaci kávy na farmě. Enrique je kávový mág, naprostý profesionál, všechny kroky má velmi dobře promyšlené a jeho kávy začínají být známé po celém světě....

Hugo Gualaco a jeho rodinná farma La Vega v regionu Huila vyrobili skvělé Bourbon Rosado s prodlouženou fermentací....

Benedicto Puentes je mladý a progresivní farmář z Tolima. Každý rok jsou jeho kávy většinou pryč, ještě než dorazí!...

Pan Nemecio Borda je s rodinou jedním z mála, kteří v Rondonu pěstují výběrovou kávu. Společně se snažíme motivovat i další farmáře!...

Paní farmářka Ana Gloria Rodriguez je naší velkou inspirací. Díky ní jsme založily Chicas a společně s ní rozjíždíme i další projekty....

Oliverio s námi spolupracuje již několikátou sezonu a postupně spolupráci prohlubujeme. Ceníme si zejména jeho klasických promytých káv....

Jak popisuje sám William, “s velkým úsilím a prací jsme s celou mojí rodinou dosáhli našeho sekundárního technického vzdělání v kávě.”...