Archive

Tato naturální Pacamara z farmy Hacienda La Rochela od farmářky Daniela Duque, je super šťavnatá divočina. ...

Metoda dekofeinizace pomocí cukrové třtiny, by měla být tou nejšetrnější současnou alternativou pro výrobu kávy bez kofeinu. S touto metodou se nejčastěji setkáte u káv z Kolumbie....

Gildo sdružuje producenty z malých farem o rozloze maximálně 2,5 hektaru, kontroluje kvalitu všech káv a pomáhá zemědělcům....

Kávy mají citrusovou a květinovou chuť díky procesům, které se používají při zpracování a fermentaci kávy na farmě. Enrique je kávový mág, naprostý profesionál, všechny kroky má velmi dobře promyšlené a jeho kávy začínají být známé po celém světě....

Bez pořádného terénního auta nemáte šanci se na farmu El Cedro dostat, zato výhled a podmínky na pěstování kávy jsou o to lepší....

Nelson Taborda nejde úplně ve šlépějích svého otce, ale snaží se vypěstovat a zpracovat kávu neobvyklými procesy. ...

Sebastián používá suché, promyté i polopromyté procesy zpracování kávy a všechny odrůdy procházejí karbonickou macerací....

Odrůda kávy Caturra z farmy Limón, má jiskřivé aroma a je neskutečně čistá s tóny marakuji a kakaa....

Fazenda Bela Vista leží poblíž města Nepomuceno v regionu Sul de Minas. Rodina Reis tady již po čtyři generace pěstuje super kávu. Ochutnejte....

Benedicto Puentes je mladý a progresivní farmář z Tolima. Každý rok jsou jeho kávy většinou pryč, ještě než dorazí!...