Archive

Mariol známe už od roku 2019 a každou sklizeň od ní nakupujeme s radostí kávu. Marisol říká: "Díky kávě můžeme žít v klidu a máme se poměrně dobře, i když práce na farmě zdaleka není lehká a jednoduchá.”...

Metoda dekofeinizace pomocí cukrové třtiny, by měla být tou nejšetrnější současnou alternativou pro výrobu kávy bez kofeinu. S touto metodou se nejčastěji setkáte u káv z Kolumbie....

Sebastián používá suché, promyté i polopromyté procesy zpracování kávy a všechny odrůdy procházejí karbonickou macerací....

Hugo Gualaco a jeho rodinná farma La Vega v regionu Huila vyrobili skvělé Bourbon Rosado s prodlouženou fermentací....

Benedicto Puentes je mladý a progresivní farmář z Tolima. Každý rok jsou jeho kávy většinou pryč, ještě než dorazí!...

Pan Nemecio Borda je s rodinou jedním z mála, kteří v Rondonu pěstují výběrovou kávu. Společně se snažíme motivovat i další farmáře!...

Paní farmářka Ana Gloria Rodriguez je naší velkou inspirací. Díky ní jsme založily Chicas a společně s ní rozjíždíme i další projekty....

Oliverio s námi spolupracuje již několikátou sezonu a postupně spolupráci prohlubujeme. Ceníme si zejména jeho klasických promytých káv....

Jak popisuje sám William, “s velkým úsilím a prací jsme s celou mojí rodinou dosáhli našeho sekundárního technického vzdělání v kávě.”...