03 Říj John Rodriguez
Největší odměnou je pro mě, když zákazník ocení chuť kávy, kterou jsme s láskou a vášní připravili....
Největší odměnou je pro mě, když zákazník ocení chuť kávy, kterou jsme s láskou a vášní připravili....
Nelson Taborda nejde úplně ve šlépějích svého otce, ale snaží se vypěstovat a zpracovat kávu neobvyklými procesy. ...
Odrůda kávy Caturra z farmy Limón, má jiskřivé aroma a je neskutečně čistá s tóny marakuji a kakaa....
"Naše farma je třígenerační, zděděná po mém otci, která má 7 hektarů s odrůdami jako Bourbon Sidra, SL28, Gesha, Pink Bourbon, Caturra atd."...
Avelino Mena a Andrea Vasquez jsou zodpovědní za úžasné šťavnaté mikroloty, které vytvářejí. Avelino je mimo jiné i spoluzakladatem Asocafe. ...
Kávu zpracováváme jaktradičním způsobem, tak tím experimentálním. Využívámě termání šoky, očkujeme kávu kvasinkami, nebo prostě jen zrnka promyjeme a usušíme. ...
Na farmu přišla ekonomická krize v roce 2012. Tehdy jsme udělali barter - auto za farmu. Tam započal celý jeho příběh. ...
Farmář Gerson Mora spolu se svou ženou Fernandou B. Trujilo založili v roce 2017 kávovou farmu jako společný projekt....
“Součástí našeho projektu také les o rozloze 23 hektarů, který je nesmírně důležitý pro biodiverzitu a spojení s ostatními rezervacemi v našem regionu.” ...
“Součástí našeho projektu také les o rozloze 23 hektarů, který je nesmírně důležitý pro biodiverzitu a spojení s ostatními rezervacemi v našem regionu.” ...