05 Úno Marisol Ñañéz
Mariol známe už od roku 2019 a každou sklizeň od ní nakupujeme s radostí kávu. Marisol říká: "Díky kávě můžeme žít v klidu a máme se poměrně dobře, i když práce na farmě zdaleka není lehká a jednoduchá.”...
Mariol známe už od roku 2019 a každou sklizeň od ní nakupujeme s radostí kávu. Marisol říká: "Díky kávě můžeme žít v klidu a máme se poměrně dobře, i když práce na farmě zdaleka není lehká a jednoduchá.”...
Gildo sdružuje producenty z malých farem o rozloze maximálně 2,5 hektaru, kontroluje kvalitu všech káv a pomáhá zemědělcům....
Kávy mají citrusovou a květinovou chuť díky procesům, které se používají při zpracování a fermentaci kávy na farmě. Enrique je kávový mág, naprostý profesionál, všechny kroky má velmi dobře promyšlené a jeho kávy začínají být známé po celém světě....
Sebastián používá suché, promyté i polopromyté procesy zpracování kávy a všechny odrůdy procházejí karbonickou macerací....
Hugo Gualaco a jeho rodinná farma La Vega v regionu Huila vyrobili skvělé Bourbon Rosado s prodlouženou fermentací....
Benedicto Puentes je mladý a progresivní farmář z Tolima. Každý rok jsou jeho kávy většinou pryč, ještě než dorazí!...
Pan Nemecio Borda je s rodinou jedním z mála, kteří v Rondonu pěstují výběrovou kávu. Společně se snažíme motivovat i další farmáře!...
Paní farmářka Ana Gloria Rodriguez je naší velkou inspirací. Díky ní jsme založily Chicas a společně s ní rozjíždíme i další projekty....
Oliverio s námi spolupracuje již několikátou sezonu a postupně spolupráci prohlubujeme. Ceníme si zejména jeho klasických promytých káv....