05 Úno Veronica Gaviria
Gildo seskupuje producenty z malých farem o rozloze maximálně 2,5 hektaru, Gildo pak kontroluje kvalitu všech káv a pomáhá farmářům. ...
Gildo seskupuje producenty z malých farem o rozloze maximálně 2,5 hektaru, Gildo pak kontroluje kvalitu všech káv a pomáhá farmářům. ...
Tato naturální Pacamara z farmy Hacienda La Rochela od farmářky Daniela Duque, je super šťavnatá divočina. ...
Na farmě se specializují na promyté procesy, aby tak dali vyniknout čistým květinovým tónům oblíbených odrůd jako je Geisha a Pink Bourbon....
Fernandova Geisha je velmi lahodná s chuťovým profilem jdoucím do broskvového Nestea a dochutí do krémového jogurtu. Lot je skvělým příkladem této delikátní odrůdy....
Gildo sdružuje producenty z malých farem o rozloze maximálně 2,5 hektaru, kontroluje kvalitu všech káv a pomáhá zemědělcům....
Kávy mají citrusovou a květinovou chuť díky procesům, které se používají při zpracování a fermentaci kávy na farmě. Enrique je kávový mág, naprostý profesionál, všechny kroky má velmi dobře promyšlené a jeho kávy začínají být známé po celém světě....
Bez pořádného terénního auta nemáte šanci se na farmu El Cedro dostat, zato výhled a podmínky na pěstování kávy jsou o to lepší....
Finca "La Quinta" má více než 70 letou tradici v pěstování kávy. V neposlední řadě Aquilino usiluje o ekologicky šetrnou a sociálně spravedlivou kávu....
Nelson Taborda nejde úplně ve šlépějích svého otce, ale snaží se vypěstovat a zpracovat kávu neobvyklými procesy. ...