Avelino Mena a Andrea Vasquez jsou zodpovědní za úžasné šťavnaté mikroloty, které vytvářejí s velkým úsilím a díky nimž v jejich dvou dětech roste láska ke kávě.Avelino farmu zdědil po otci a díky tomu se mu splnil velký sen a to zajistit svoji rodinu. Tento příběh a splněný sen se odehrává na jednom hektaru půdy.
Avelino začal pracovat jako pěstitel kávy ve stejné době, kdy se zrodila asociace Asocafe Tatama. Avelino je spoluzakladatelem a díky tomuto krásnému spojení mohly vzniknout skvělé kávy s inovativními procesy.
Díky zaměření se na prodloužené, nebo dvojité fermentace se rodina Mena Vasquez dostala mezi přední producenty v asociaci Asocafe Tatama. Proto mohou standardizovat procesy v této asociaci.
Promyté kafe odrůdy Castillo, které vyrábí rodina Mena Vasquez, se vyznačuje ovocnými tóny, které jsou výsledkem dvojité fermentace. Nejprve se fermentuje 24 hodin v třešních a následně 250 hodin v dužině.