Veronica Gaviria


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/web/virtuals/251936/virtual/www/domains/chicasindustry.cz/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-single-image.php on line 109

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/web/virtuals/251936/virtual/www/domains/chicasindustry.cz/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-single-image.php on line 110

Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /data/web/virtuals/251936/virtual/www/domains/chicasindustry.cz/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 60

O FARMÁŘCE

Za vznikem farmy stojí dědeček Veronicy, Milton Gaviria, který v rodině začínal jako pěstitel kávy a věnuje se jí již mnoho let. Farmy se nacházejí v obci Arménia, v departementu Quindio, v nadmořské výšce 1 400 m v dolní části centrálního pohoří a jsou ohraničeny ekologickým koridorem řeky Quindio, který spolu s perfektními podmínkami dodává naší kávě jedinečnou chuť a aroma na vysoké úrovni výběrové kávy.

ZEMĚ

Kolumbie

OBLAST

Armenia, Quindio

FARMA

Finca Villa Ligia

NADMOŘSKÁ VÝŠKA

1400 m

VELIKOST FARMY

30 ha

ODRŮDY KÁVOVNÍKŮ

Pink Bourbon, Caturra, Colombia


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/web/virtuals/251936/virtual/www/domains/chicasindustry.cz/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/advanced-image-gallery/advanced-image-gallery.php on line 309

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/web/virtuals/251936/virtual/www/domains/chicasindustry.cz/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/advanced-image-gallery/advanced-image-gallery.php on line 309

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/web/virtuals/251936/virtual/www/domains/chicasindustry.cz/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/advanced-image-gallery/advanced-image-gallery.php on line 309

O FARMĚ

Káva pěstovaná na našich kávových farmách je pečlivě zpracovaná místními pracovníky a farmáři, kteří pochází z našeho města, což zajišťuje dobrou kvalitu kávy a její trasovatelnost. Naše rodina se svou padesáti letou tradicí pěstování kávy a svou sociální angažovaností, přispívá k rozvoji regionu.

O PROCESECH

Káva se na farmě zpracovává všemi třemi způsoby. Promytou, polopromytou a suchou metodou. Ovšem pro dosažení komplexních chutí rodina Gavíriů čím dál častěji zpracovávají zrna na sucho, tedy naturálně.

Pink Bourbon - natural (LOT CO-22-048)

Pink Bourbon je hybrid mezi Červeným a Žlutým Bourbonem a je známý díky své růžové barvě. Kvůli zachování růžových plodů by farmáři měli stromky od ostatních izolovat. Tento lot Bourbonu byl zpracován klasickým suchým/naturálním způsobem. Postupně se sklízí zralé třešně, které se po dalším třídění nechají alespoň 24 hodin fermentovat v uzavřeném prostředí, nejlépe v grain pro pytlích. Poté se káva postupně suší na afrických postelích a dosušuje v sušárnách. Díky naturálnímu zpracování má káva plné tělo a sladké ovocné tóny.

PODÍVEJTE SE, JAKOU KÁVU MÁME AKTUÁLNĚ SKLADEM